Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

WinterTri, primul triatlon din an

Sunt nerabdator sa inceapa WinterTri, nu voi participa ca anul trecut dar sunt entuziast ca s-a triplat, aproape numarul de particicpanti, mai precis de la 86 la 260 si cel mai important ca aproape 80 din acesti 260 sunt la primul triatlon. Acestor 80 de curajosi trebuie sa le facem o primire calduroasa in lumea noastra a triatlonului si sa-i facem sa se simta parte din comunitate.

Ma astept la un eveniment frumos in care ne vom bucura atat de sportul in natura si de inotul in piscina olimpica de la Izvorani cat si de prima noastra intalnire din an. Umbla vorba ca o sa fie si un mic banchet dupa eveniment in sala polivalenta a complexului Sydney 2000 Izvorani  😉 , numai bine sa discutam si sa impartasim impresii despre WinterTri 2013.

Spor la competitie

Comments

Bogdan Antohe
Reply

Domnu, domnu…
Vedeți că-i a doua întâlnire din an. Unii am mai avut și Ultra Swim 🙂 Dar sunteți iertat, că ați înotat 25.000 :p

Vlad
Reply

Ma refer la prima intalnire a triatlonistilor…

Diana
Reply

Bravo, Vlad!

Tot ce a iesit din mana ta in ultimii 4-5 ani de organizare de evenimente si competitii sportive nu a facut decat sa creasca, sa se imbunatateasca si sa „prinda” din ce in ce mai multi oameni, ca o molima buna!
Keep spreading the virus, man!”:-)

Leave a comment

name

email (not published)

website