Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Triathlon Challenge, un vis devenit realitate

Dupa o calatorie de cinci ani plina de bucurii dar si de necazuri am reusit sa punem in scena un eveniment de triatlon care se aseamana foarte tare cu o mare competitie internationala.

Anul acesta pentru mine a fost momentul de cotitura, mai precis ori facem ceva asa cum trebuie, de top, comparabil cu marile triatloane din vest, ori „trag obloanele” si inchei povestea. Am fost foarte hotarat in aceasta directie, gata cu compromisurile.

In acest spirit a trebuit sa fim mai fermi cu participantii si cu staff-ul nostru, sa impunem niste reguli care in mod normal, obisnuiti cu lejerimea  altor competitii, participantii nu prea le respecta. Evident, nu am resit sa impunem 100% regulile dar am reusit intr-un procent urias daca ar fi sa comparam cu alte editii sau cu alte competitii.

Un alt aspect foarte important a fost folosirea unui set-up logistic care ne-a ajutat enorm in disciplinarea fluxurilor de participanti  dar care ne-a si costat enorm. Din punctul meu de vedere cei mai bine cheltuiti bani 🙂

Deoarece am fost mai fermi ca nicodata, ma asteptam la feedback negativ sau la lipsa de apreciere, dar mare mi-a fost umirea sa descopar ca participantii nostri au apreciat si ne-au felicitat.  De exemplu un participant care a primit o penalizare de 30 de secunde a venit la mine dupa competitie si si-a cerut scuze ca s-a certat cu arbitrul in zona de tranzitie. Mi-a marturisit ca penalizarea a fost justificata. Ca el multi altii au fost penalizati pe drept si nu s-au suparat.

Este clar, concurentii nostri au inteles ca pentru o buna desfasurare in regim de siguranta este nevoie de disciplina si de respectarea regulilor.

Un alt aspect la care am fost foarte stricti a fost ca nu am mai inscris concurenti dupa termenul limita, desi ne-a afectat numarul de participanti, am vrut sa fim clari ca aceasta regula trebuie respectata.

La aceasta editie mi-am dat sema de ceva foarte important si anuma ca iubesc concurentii care vin la triatlon, ii iubesc pentru ca sunt oameni veseli si deschisi. Niciodata nu am vazut atati oameni zambind si plini de bucurie la un loc. M-am simtit ca la o mare petrecere unde invitati erau numai prieteni. Asta ma duce cu gandul ca in triatlon suntem o mare familie si trebuie sa ne respectam si sa ne iubim reciproc.

Cu lacrimi in ochi va spun, sambata la Triathlon Challenge Mamaia editia a 5 a, am fost fericit sa vad cat de mult s-a dezvoltat triathlonul in Romania in ultimii 5 ani, de la prima editie Triathlon Challenge.

Editia a 5 a, a fost un vis devenit realitate. Din punctul meu de vedere, pot se declar „mission acomplished”!

Comments

Leave a comment

name

email (not published)

website