Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Ultra Swim Challenge Snagov

Vine luna Februarie si incepem sa ne apucam de treaba in noul sezon. Prima provocare vine de la Andrei Rosu care mi-a ridicat la fileu un eveniment caritabil de inot. Practic o sa ne adunam un numar maxim de 60 persoane si o sa inotam cat ne tin curelele  in bazinul olimpic de la Izvorani. Data adjudecata va fi 2 februarie. Fiecare bazin inotat va insemna o donatie catre Hospice Casa Sperantei sau catre alta cauza caritabila sustinuta de participant. Eu mi-am propus sa inot 100 de bazine, mai precis 5km. Dupa atat inot o sa ne rasfatam cu supa de pui si ceai fiert. Va tin la curent.

Comments

Mugur
Reply

Ce ai zice si de o bere, poate doua? Crezi ca se „incurca” cu ceaiul?

Vlad
Reply

Gata cu berea la mine;-) .. ceai fara zahar

tav
Reply

Salut si la multi ani !
La ce ora evenimentul de mai sus?.. alte detalii te rog?
Multumesc,

Vlad
Reply

Salut!
La h 10 incepem. Mai multe detalii in cateva zile.. Fi pe faza, sunt locuri limitate. Mai precis vor fi locuri cam cati oameni ne vor intra in bazin.

valiros
Reply

Trebuie sa particip si eu neaparat!

tav
Reply

Ok, eu vin. Astept detalii .
Multumesc,

Nicu
Reply

Si eu vreau sa vin. Astept detalii.

Multumesc!

Remus Miron
Reply

Si eu voi fi prezent, pentru copiii aceia mut si bazinul!!!

tav
Reply

cum e vlad cu detaliile?..mai sunt vreo 48h pana la evenimentul anuntat …cum stam?!

Vlad
Reply

Salut,
Toate detaliile sunt pe http://www.smartatletic.ro/ultraswim, sunt pe acest site deja de trei saptamani. Noi am promovat pe facebook, tweeter si prin newsletter. S-au inscris deja 75 de oameni. Daca doresti sa te inscrii ti-am pastrat un loc. Da-mi un semn

Leave a comment

name

email (not published)

website