Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Se schimba vremurile… in bine

Incet incet se schimba lucrurile in bine din punct de vedere al sportului. Cu ocazia organizarii WinterTri am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti din administratie, care nu au ezitat sa ne sprijine cu aprobarile necesare. Nu mi-a venit sa cred cat de repede a mers indeplinirea procedurii.

Vin si cu exemple, Dl Calin Bogdan Cristian, Primar al comunei Ciolpani, ne primit la dansul in birou si in cateva minute ne-a dat acordul, a spus „pentru sport facem tot ce se poate sa ajutam”, la fel si Dl Marian Oancea Primar Snagov, cand am ajuns noi la primarie, dansul era plecat, dar imediat cum s-a intors ne-a semnat documentul in acelasi spirit ” daca baieti vor sa faca sport, sa faca sport…”.

La politia Ilfov, cand au auzit ca este vorba de un eveniment sportiv, nu si-a pus nimeni mainile in cap, ba dimpotriva, Dl Comisar Sef  Silviu Ruse, ne-a  ajutat fara ezitare, desigur dupa ce ne-a explicat de ce avem nevoie la dosar. Director-ul Executiv al DSTB, Dl Stefan Sandulache dupa ce a semnat  acordul, ne-a felicitat pentru ca facem evenimente sportive si cu mare bucurie mi-a marturisit ca in ultimii doia ani evenimentele sportive din teritoriul dansului sau inmultit de circa 6-7 ori.

Probabil multi nu inteleg de ce suntem impresionati, dar in trecut, noi organizatorii de evenimente sportive eram un fel de paria, tin minte si acum orele petrecute pe holurile adminstratiei si nervii care ii creeam functionarilor cand veneam cu cereri strigatoare la cer cum ar fi, orprirea traficului pentru un maraton sau o cursa de triatlon…

Daca mai pun la calcul si profesionismul staff-ului bazei sportive Sydney 2000 Izvorani, in frunte cu Dl Dan Pojoranu administratorul bazei, care s-au implicat cu maxim profesionalism nu pot sa spun decat ca VREMURILE SAU SCHIMBAT… in BINE!

Comments

Emilian Nedelcu
Reply

Felicitări, încă o dată, pentru organizarea Winter TriChallenge. A fost un eveniment de nota 10, eu cel puțin așa m-am simțit. Aștept cu mare, mare nerăbdare triatlonul de la Mamaia. Acolo am participat la primul meu triatlon și asta nu se uită.

Vlad
Reply

Multumesc frumos Emilian. Primul triatlon nu se uita niciodata. Ma bucur ca ai devenit dependent:-)

Leave a comment

name

email (not published)

website