Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Sa moara Lance?!

Nu pot sa nu observ ce placere exista acum in lumea sportului in decimarea sistematica a lui Lance Armstrong. Este interesant de observat cum prieteni, parteneri si sponsori ai superstarului acum il ard pe rug dupa ce au profitat la maxim de pe urma imaginii acestuia din vremurile de glorie. Numai daca mentionez sponsorii de traditie precum Nike, Giro & Okley, care au vandut de milioane sau zeci de miloane de dolari anual de pe urma lui Lance si cred ca imaginea este limpede. Practic, omului, nu i-a mai ramas nimeni alaturi. Trist. Departe de mine sa accept doping-ul si minciuna in sport, dar parca nici sa-l vad pus la zid pe Lance intr-o asemenea maniera nu-mi place.

Sursa fotografiei este site-ul www.lancearmstrong.com

Comments

Silviu
Reply

E normal ceea ce i s-a intamplat.
Dn cele mai vechi timpuri, s-au ars pe rug oamenii, nu s-au schimbat sistemele ce au permis si incurajat infractionalitatea de orice tip.
Iar daca stai si studiezi cam ce practici erau in era 1993 – 2006, el a fost doar cel mai bun dintre dopati. Caci toti o practicau tacit cu varf si indesat. Cum nu le-a mers pasenta (si unii au fost si prinsi) au dat in cel ce i-a deranjat cel mai tare.

Stima,
Silviu

Vlad
Reply

Personal, cred ca practicile despre care vorbesti sunt si acum

Silviu
Reply

Absolut. Acum este mult mai usor sa intri in posesia oricarui tip de substante interzise. La un simplu seach pe Google si ajungi rapid la „sursa ta de steroizi”.
Cum testele antidoping au avansat la fel de mult au avansat si metodele de doping.
Froome, Wiggins, Contador? De ei cand aflam?

Cat despre Lance, vorba lui Tyler Hamilton… „Lance, you should have stayed retired!”. Sau sa-i fii acordat putin credit lui Floyd Landis, ca doar de la el a pornit totul.

Sa vedem totusi ce va declara Lance in interviul de pe 17 Ianuarie.

Vlad
Reply

Si eu astept cu nerabdare interviul de pe 17. La Oprah poti sa renasti din cenusa sau sa te duci direct in „infern”. Nu sunte de acord cu faptul ca Floyd Landis a pornit totul. Saracu era doar sarac cu duhu..

Silviu
Reply

Nu il scot vinovat pe Landis, in nici un caz!
Doar ca Lance nu l-a luat indeajuns in serios si nu i-a acordat un minim de credit in 2009, cand si a incercat sa revina in lumea buna din ciclism.

Stima

Leave a comment

name

email (not published)

website