Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Masina preferata a echipelor de la Turul Ciclist al Sibiului

La Turul Ciclist al Sibiului, 10 din 18 echipe continentale si procontinentale folosesc ca masina tehnica Skoda Superb sau Octavia. Este imposibil sa nu remarci acest lucru.

Personal sunt fan Skoda, datorita raportului calitate/prêt/spatiu . Am o familie numeroasa si spatiul, consumul, confortul si costurile de intretinere reduse sunt esentiale.

 Am constatat ca mai mult de 50% dintre team mangerii din ciclismul profesionist aleg Skoda tot din aceleasi motive.

Masinile, indiferent de marca sunt impecabil branduite si au diverse modificari, spre exemplu ramforsari de caroserie pentru a putea sustine pana la 12 biciclete + roti de rezerva. Spatii de depozitare pentru scule, alimentele ciclistilor si mini statii de prim ajutor. Aproape fiecare masina este dotata cu laptop, gps si statie radio.

Sunt un pic dezamagit  de suportul tehnic al echipei Romaniei. Parca este din alta epoca…

Comments

Tibi
Reply

ai fi dorit cumva sa fie un mercedes alb? 🙂

Vlad
Reply

Eh nici chiar asa:-) dar sunt sigur ca daca niste manelisti ar face echipa continentala de ciclism ar folosi mercedes sau bmw x6 alb ca masina tehnica. Desigur parte din uniforma ar fi si lantul de aur gros purtat pe afara.

Elisei
Reply

Faptul ca echipa Romaniei are o Dacie nu e ne-aparat rau.. mi-ar place sa putem promova branduri romanesti in ciclism, mai ales ca echipa nationala iar acestea sa fie interesate de astfel de colaborari. Partea trista este insa echiparea masinii si chiar branduirea ei.

Vlad
Reply

Nu faptul ca au o dacie Logan m-a dezamagit, dimpotriva si eu daca as avea o echipa continentala as folosi tot Dacia. Din pacate baietii nostri care nu merg rau deloc, nu au suport tehnic asa cum ar trebui. Dacia echipei nationale nu este echipata cu cele necesare si este doar una, baietii nostri la intoarcerea din etapa s-au inghesuit ca sardinele. Nu am ras de conditia in care se afla echipa ci m-am intristat de starea in care a fost lasata dupa 12 ani de abuzuri.

Leave a comment

name

email (not published)

website