Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Din lista lui Vlad. Ioan Stoica un rutier care a facut istorie

 

Ioan Stoica face parte din echipa de aur a ciclismului autohton. Mai precis acea echipa idilica care a adus cele mai bune rezultate ale ciclismului romanesc, am sa revin pe acest subiect cu un articol. Daca s-ar putea face un all time ranking dupa rezultate ar fi prezent in top zece rutieri, probabil pe locul cinci. Dar inainte de toate acestea este tatal meu si negresit omul care ma format, persoana care prin blandete si inteligenta a reusita sa ma modeleze ca om.

Este o persoana completa care a realizat mult mai mult in viata decat rezultatele sportive, am sa dau cateva exemple. A fost antrenor de ciclism la clubul Steaua si in  paralel la lotul national timp de 14 ani, pe langa antrenorat a fost implicat in cercetare sportiva si in invatamantul superior, la inceput ca lector si ulterior conferentiar  in cadrul Academiei Tehnice Militare. La 74 de ani este  inca foarte activ si  pe langa cei trei nepoti, formeaza elevii de la scoala nr 8.

Comments

Diana
Reply

Sa traiasca tatal tau si sa continue sa ne inspire!
Fotografiile sunt superbe, m-a socat ce tare semanati mai ales intr-unele! 🙂

Leave a comment

name

email (not published)

website