Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Din lista lui Vlad. Alex Filip, un pilot cu adevarat sportiv

Sincer va spun singura ramura a motorsport care imi place este raliul iar din campionatul intern pilotul meu preferat este Alex Filip.

Am fost la lansarea BCR Rally Team de ieri si am avut cateva surprize placute una dintre ele a fost sa-l revad pe pilotul de raliu Alex Filip dupa aproape un an cu peste 35kg mai slab, practic o alta  persoana una mai agera si mai plina de viata.

Stiam de reusita lui in lupta cu kg de pe blogul personal, l-am luat si dat exmplu dar tot am ramas uluit cand am vazut fata in fata rezultatul. Uimitor!

Si mai intetesant este ca a ajuns la un nivel de pregatire fizica incredibil, vorbim de antrenament de bicicleta de peste 100km, de sesiuni de TRX saptamanale si alergari aproape zilnice. Omul este in forma maxima si pentru un triatlon…

O alta surpriza a fost atelierul Colina Motors, mai preci atelierul unde se pregatesc, prepara si repara masinile de raliu unde practic puteai sa lingi de pe jos. Parca eram intr-o sala de operatie nu intr-un atelier auto.

Mi-a placut foarte tare si „jucaria” de 85.000 de euro care il ajuta pe Alex sa castige titluri de campion, un Renault Clio R3. Fiului meu i-a placut si mai tare  🙂
Este o masina de serie pe exterior si de curse la interior, motorul aspirat de 270cp fiind doar unul din elementele care indica acest lucru.

Spre deosebire de alti piloti de raliu Alex este un tip modest si cu picioarele pe pamant, familist convins si cu un job solicitant. Reuseste sa se imparta cu succes in triunghiul familie – job – sport, fapt care ma inspira foarte tare la el.

Nu face sport nici pentru bani si nici pentru glorie ci pentru placerea de a face sport la un nivel peste medie mai precis motorsport.

Uneori sportivii de performanta mai uita ca placerea de a face sport trebuie s-a fie pe primul loc si ulterior gloria si banii. Important este ca avem sportivi ca Alex care le mai aduc aminte acest lucru.

Sa se invarta rotile!

Leave a comment

name

email (not published)

website