Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Din lista lui Vlad. Adi Bostan imblanzitorul de munti

Am vrut demult sa scriu un articol despre trail run, deoarece iubesc alergarea montana pe muntii Romaniei. Nu sunt deloc bun la asta, in primul rand din cauza greutatii dar si din cauza lipse de orice fel de calitate motrica pentru astfel de efort specific. Cu toate astea imi place sa alerg pe munte si imi plac alergatorii adevarati de trail run, dintre ei cel mai mult il admir pe Adi Bostan.

Adi este un tip foarte calm si linistit, cu mult bun simt. Imi place de el ca pe langa rezultatele din trail run s-a apucat si de        organizare alaturi de Silvia si Cornelia David. Impreuna organizeaza, EcoMarathon Moeciu cel mai frumos concurs de trail run din Romania. Personal am sufletul lipit de acest eveniment si nu am ratat nici o editie.

Mi-am dat seama inca o data ce poate sa faca un om pasionat de sport, la ce performante sportive poate sa ajunga desi nu traieste din asta si cat suflet si energie poate sa investeasca intr-un eveniment organizat de el.

Intr-o discutie cu Adi, imi spunea despre EcoMarathon ca vor (El, Cornelia si Silvia) sa ofere participantilor de la EcoMarathon exact ceea ce si-ar dori ei sa primeasca atunci cand participa la diverse competitii si cam asta se intampla.

Nu a facut sport de performanta decat un pic de atletism in liceu la probe de viteza, insa fara vreo perspectiva din cauza perioadei tarzii in care s-a apucat. In schimb a prins pasiunea pentru alergare.

In anul 2000 l-a prins muntele in vraja lui si in urmatorii 13 ani a reusit sa-l imblanzeasca cu multe performante in diferite competitii nationale si internationale de trail run.

Palmaresul lui Adi

National :

 

·         Maraton Piatra Craiului: 2006-2012, locul 1 la editiile 2008, 2010, 2011, locul 2 in 2007, locul 3 in 2011

 

·         Maraton Ciucas: editiile 2010, 2011, locul 1

 

·         Maraton Hercules: editiile 2010-2012, locul 1 in 2011, locul 2 editiile 2010, 2012

 

·         Maraton Cindrel: editia 2012, locul 1

 

·         Semimaraton Gerar: editiile 2011- 2013, locul 1 la echipe


International:

 

·         Maraton du Mont Blanc: 2009 – locul 29

 

·         Campionatele Mondiale de Alergare Montana 2009: Campodolcino, Italia – participare

 

·         Olympus Marathon: editia 2010 – loc 10, editia 2011 – loc 7, editia 2012 – loc 6

 

·         Campionatele Europene de Alergare Montana 2010: Sapareva Banja, Bulgaria – participare

·         Paricipare la competitii din cadrul cupei VMnRIC: Etna Sky Marathon – editiile 2011, 2012 – locul 5, Valetudo Sky Race – Almeno San Salvatore 2011, Olla de Nuria 2011, Beca di Nona 2012

 

sursa foto: arhiva personala

Comments

Gabriel Solomon
Reply

Nu poți sa nu te uiți cu admirație la performanta lui Adi, atât ca sportiv cat si ca organizator. Mult succes Adi in toate proiectele pe care ti le-ai propus.

@Vlad ne vedem pe traseu la Moeciu?

Vlad
Reply

Da Gabi, ne vedem pe traseu! Va fi usor sa ma recunosti, voi fi ala cu limba scoasa de pe ultimul loc 🙂

Cornelia
Reply

Multumim frumos Vlad pentru ca esti exact asa cum esti!!
Ma bucur ca ne-am intalnit in weekend si abia astept sa ne revedem!!
A fost minunat la Moieciu!
si ramanem asa cum suntem!! sa continuam sa facem ceea ce facem cu pasiune si sa impartasim si altora din experientele noastre!
sa pastram entuziasmul de la EcoMarathon tot anul!! Cornelia

Leave a comment

name

email (not published)

website