Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Navigate / search

Adio black berry, traiasca orange samsung galaxy note 2

 

Saptamana trecuta, intr-o dimineata racoroasa de iarna, s-a stins din viata blackberry -ul meu bold 9900. Era tare bolnavicios de cand   l-am cumparat, se inchidea in mod straniu si se bloca fara nici un motiv. Sa-i fie integratele usoare..

Saptamana aceasta am facut pasul inevitabil si mi-am luat primul smart phone adevarat si anume galaxy note 2, probabil cel mai multifunctional telefon mobil din lumea asta.

Mi-am dorit un telefon cu ecranul cat mai mare si cu asta m-am ales.. Este cat o paleta de ping pong spune un amic de-al meu si desi pentru unii acest lucru reprezinta un dezavantaj major pentru mine este tocmai unul din punctele tari ale acestui telefon. Nu ma pricep  eu prea tare la telefoane si gadget-uri dar acest telefon inafara de faptul ca nu merge in locul meu la servici face cam de toate. Cu un procesor de 1.6gh are o viteza de operarare sora cu viteza luminii 🙂

Desi am fost sceptic cu functia care a facut note-ul celebru si anume S-note sau mai bine zis chestia aia la care folosesti un pix din  dotarea telefonului am ramas surprins ca poti sa faci de

la editare foto pana la prelucrare de text pentru blog.

Una peste alta mi se pare un gadget necesar si functional iar daca ma supar pot sa si bat cu el   🙂 prieteni stiu de ce..

 

Leave a comment

name

email (not published)

website